Tjänster

Innerväggar & undertak

Vi är specialiserade på montage av mellanväggar och fasta undertak i gips mot företagsmarknaden. Vår kunskap av lättbyggnadsteknik har vi utvecklat sedan starten 1967. Vi arbetar mestadels i Väst- och Sydsverige men gör även arbeten i övriga delar av landet.

Genom åren har vi arbetat i olika projektformer och är vana att själva ansvara för material. Detta gäller även intransport av material.

Lätt konstruktion i gips

Dagens lättbyggnadsteknik av innerväggar och undertak ställer många olika och ofta höga krav i form av te.x. ljud- och brandkrav. Vi har erfarenhet av att arbeta med alla typer av gips och stommar på marknaden idag. Vi kan hjälpa er som beställare att säkra dessa krav till lägsta kostnad. Vi är certifierade av Gyproc.

Vi bygger även lätta konstruktioner i trä som t.ex. entresolbjälklag. Vi har även erfarenhet av montage av karmar och glaspartier.

Långvarigt samarbete

Vi vill bygga långvariga relationer med våra beställare genom att leverera en tjänst och slutprodukt som alla inblandade är nöjda med. Genom åren har vi skapat många stadiga och långvariga relationer med beställare i Sverige. Vi vill arbeta vidare på denna vägen i framtiden så har ni ett projekt på gång - kontakta oss gärna!

Kontakta oss

  • AB Tak & Väggmontering
  • Adress: Cylindervägen 16, 432 32 Varberg
  • Telefon: 0340 - 61 16 18
  • E-post:
Läs Mer